המצרכים
1 ק"ג כבש לבישול (אפשר שפונדרה)
1-1/2 כוס עגבניות מרוסקות
1/4 כוס מיץ לימון סחוט
1/4 כוס שמן זית(קנולה
5 שיני שום פרוס
1/4 כף פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה רסק עגבניות
500 גרם פול -(אפשר במיה במקום)
1/2 חבילת נענע קצוצה בלי הגבעולים
2 ראשי שום שלמים
מים עד לכיסוי הבשר.
אופן ההכנה
מטגנים את הכבש קלות מכל הצדדים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות..
1-1/2 כוסות מים הפפריקה המתוקה והשום המים צרכים להגיע לגובה הבשר.
מכסים את הסיר מבשלים בלהבה נמוכה30 דקות. מוסיפים את הפול 1/2 מכמות הנענע והמלח,
מבשלים עוד 30 דקות מוסיפים את יתר כמות הנענע ומיץ הלימון ובשלי עוד 5-10 דקות
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם