מצרכים לקבב:
250 גרם כבש טחון גס
250 גרם כתף עגל טחון גס
1 בצל טחון צרור קטן של פטרוזיליה טחונה
1 כפית בהרט מלח ופלפל להמשך:
10 שיני שום קלופים
4 עגבניות קלופות ופרוסות בעובי סנטימטר 1
4 בצלים קלופים ופרוסים לטבעות.
1 כף עלי תימין מלח ופלפל, שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לקבב ויוצרים קציצות מוארכות עגולות. מסדרים בתבנית בצלים השום ועגבניות, מתבלים במלח, פלפל, תימין ושמן זית
4 עגבניות קלופות ופרוסות בעובי סנטימטר 1
4 בצלים קלופים ופרוסים לטבעות.
1 כף עלי תימין מלח ופלפל, שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לקבב ויוצרים קציצות מוארכות עגולות. מסדרים בתבנית בצלים השום ועגבניות, מתבלים במלח, פלפל, תימין ושמן זית
אופים בתנור שחומם מראש 190מעלות, 25 דקות. מעלים את חום התנור ל-250 מעלות, מסדרים מעל את קציצות הקבב ואופים עוד 10 דקות.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם