מתכון קל ופשוט להכנה עם דג מעושן
מצרכים
1/4 כוס שמן
1/2 ראש שיני שום כתוש
1 כף פפריקה חריפה
1/2 כף פפריקה מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים
1/2 כף כמון
1/4 כף מלח
5 תפוחי אדמה פרוסים בעובי 1/2 סנטימטר
300 גרם דג מעושן(רינגה)-אפשר להוסיף גם 300 גרם דג בורי
3-4 ביצים
אופן ההכנה
מחממים את השמן, מוסיפים את השום ,פפריקה ורסק העגבניות .
מוסיפים את המים.,תפוחי האדמה ,הביצים ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את הכמון ,הדגים ומבשלים עוד 20 דקות .
בתאבון
2 תגובות:
זה נראה מזמין חסר ליד כיכר לחם שחור
חלה
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם