יום ראשון, 17 ביולי 2011

חלה מתוקה





מצרכים
1 ק"ג קמח מנופה
50 גרם שמרים יבשים
1 כף מלח 2 כפות  סוכר
1ביצה
1-1/2 ליטר מים

אופן ההכנה
ערבבי בקערה את כל החומרים היבשים- קמח מלח, סוכר, שמרים.
צרי גומה במכרז שפכי  לתוכה את הביצה וחצי מכמות המים.
התחילי ללוש את הבצק והוסיפי את יתר המים בהדרגה לושי עד לקבלת בצק חלק.
הניחי לבצק לנוח עד שיכפיל את נפחו ,חלקי את הבצק ל2 והניח לטפוח שוב.
עד שיכפיל את  נפחו. קמחי תבנית או נייר אפיה בתנור
קלעי צמה מכל כדור,הניחי בתבנית  מרחי מעל ביצה פזרי שומשום.
והכניסי לתנור לאחר 10 דקות מנוחה לחום c170 כ-35 עד לקבלת בצע זהוב

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons