יום חמישי, 7 ביולי 2011

קובה אדומה


מצרכים למעטפת :
1/4 כוס בורגול דק
חצי ק"ג סולת
2 כוסות מים
מעט מלח

מצרכים למילוי:
300 גרם בשר בקר טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל  קצוץ מטוגן
מעט מלח ופלפל
תבלין בהרט      

מרכיבים למרק:
4 סלקים גדולים מקולפים ופרוסים
2  ליטר מים
מיץ  מלימון שלם
מעט מלח
2 כפות סוכר
כפית אבקת מרק עוף

להכנת הקובה:
להוסיף את שתי כוסות המים בהדרגתיות, עד שנוצר בצק אחיד ודביק.
להניח בצד למשך כ-10 דקות (ניתן להוסיף מעט מים אם הבצק יבש).
לערבב את הסולת עם השמן והמלח.

להכנת המילוי:
לערבב את כל המרכיבים
(בשר הבקר הטחון, הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל והתבלינים).
להרטיב את הידיים, לשטח פיסות בצק קטנות על כף היד ולמלא את מרכז הבצק בתערובת הבשר.

להכנת המרק:   
לבשל את כל הסלק האדום הסוכר ומים  להביא לרתיחה  ולהוסיף בזהירות את   הקובה למרק,   
לבשל למשך כ-30 -40 דקות נוספות על    אש בינונית עד נמוכה.  לאחר כיבוי לאש להוסיף את המלח ומרק העוף.

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

למה הקובה יוצאת לי בצבע ורוד ולא אדום

אנונימי אמר/ה...

לפני שמכניסים את הקובה לסיר
לא לשכוח רק לימון וסוכר, זה שומר על הצבע האדום.
בסוף הבישול, לאחר שכבנו את הלהבה, להוסיף את המלח ומרק העוף.
שמחה יצחק

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons