יום רביעי, 27 ביולי 2011

כרוב ממולא-יברק נוסח טריפולי


המצרכים למלית הבשר
500 גר בשר טחון
1 בצל קצוץ
1 עגבנייה קצוצה
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
1/4 כף מלח
1/4 כף תבלין קציצות
1/4 כף פפריקה מתוקה
3/4 כוס אורז יסמין
מצרכים לרוטב
1-כוס עגבניות טחונות
1-1/2 כף רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף מלח
2 גבעולי כרפס קצוצים
מים עד לכיסוי הכרוב.

1 כרוב לבן גדול למילוי
בכדי להפריד את הכרוב ביעלות יש לי מס הצעות
1-      מכניסים את הכרוב לילה לפני להקפאה מוציאים 1-2 לפני ההכנה
את העלים ניתן להפריד בקלות
2-      מכניסים   את הכרוב למיקרוגל 10 דקות מפרידים  את העלים בקלות

אופן הכנת הכרוב
מערבבים את כל החומרים לעיסה אחידה ,מניחים בקצי עלי הכרוב מעיסת הבשר
מקפלים את הקצוות הקיצונים ומתחילים לגלגל את עלי הכרוב.
מניחים  בסיר כאשר החלק הפתוח של עלי הכרוב כלפי מטה.
מפזרים מעל עלי כרפס ,
ואת כל המצריכי הרוטב מערבבים יחד בקערה בתוספת 2 כוסות מים .
מפזרים מעל הכרוב את התערובת שבקערה  עד לכיסוי הכרוב מוסיפים מים במידת הצורך.
מניחים צלחת שטוחה על הכרוב הממולאי בכדי שלא יפתחו בזמן הבישול,
בשלי כ 40 דקות

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons