יום ראשון, 17 ביולי 2011

טבחה בכמון תבשיל שעועית עם בשר



מצרכים

1/2 כוס שמן
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס שעועית לבנה
6 מנות בשר אדום
6 שיני שום אפשר יותר
1 כף כמון
3 תפוחי אדמה
5 כוסות מים


אופן ההכנה:

לחמם את השמן בסיר 4 ליטר
להוסיף את הפפריקה חריפה +מתוקה
1/2 כוס מים, להוסיף את הרסק עגבניות לבשל יחד על אש קטנה כ- 2 דקות, להוסיף את הבשר , השעועית , השום ו- 4+  כוסות מים  לבשל עד שהשעועית תתרכך ,להוסיף את הכמון  והתפוחי אדמה הפרוסה ל -2 או 4 , ולבשל עד שהתפוחי אדמה תתרכך

להגיש חם. ניתן להגיש תוספת לקוסקוס או לאכול בליווי לחם

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

חסר עסבנה בטבחה את יכולה לעזור לי
רינה

Unknown אמר/ה...

שמחה שלום, האם ניתן לשים במקום הבשר האדום בשר עוף או לחילופין ללא בשר כלל?
תודה מראש,
ליסה

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons