יום רביעי, 27 ביולי 2011

פסטרמה-הודו בתחמיץ



מצרכים
1/2 חזה
 1כוס יין אדום
1כוס חומץ תפוח
2כפות דבש
2 כפות סילאן
1/2 כף גרגירי חרדל
1/2כף פלפל גרוס
1/2 כף מלח גס
4 עלי דפנה שבורים דק
1/4 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1/4כוס שמן זית

אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים יחד מניחים את נתח הבשר בקופסה
יוצקים מעל את כל החומרים  סוגרים בקופסה.

מפזרים מעט פפריקה לצבע פלפל שחור גרוס
מניחים במקרר 5 ימים שוטפים היטב מניחים לתבנית אפיה
















עוטפים בנייר כסף אופים 45 דקות בחום 170 מעלות.
פורסים דק מגישים בתוספת מלפפון כבוש ,כרוב כבוש ,מיונז ,חרדל.
על כיכר לחם שחור .מגישים חם או קר

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons