יום רביעי, 27 ביולי 2011

בסטיל-קציצת תפו"א ממולאים בשר



חומרים לציפוי

10תפוחי אדמה גדולים
1ביצה
1/3 כפית מלח


1-חומרים למלית בשר
 500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ לקוביות
1 תפוח אדמה מבושל
10 גבעולי פטרוזיליה
חרארת (תבלין קציצות טריפוליטאי)
1/3 כף מלח
קמח
שמן לטיגון
ביצה וקמח לטבילת הקציצות

2- חומרים למלית צמחונית
3 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
500 גרם פטריות קצוצות
1/4 כף מלח
מעט פלפל לבן

אופן ההכנה לציפוי

מבשלים את תפוחי האדמה  בסיר מים עד שיתרככו  שומרים בצד תפוח אדמה אחד למלית הבשר.
 מועכים את יתר תפוחי האדמה לפירה.מוסיפים את המלח והביצה ומניחים בצד עד להכנת המלית.



אופן הכנה למלית הבשר

לטגן את  הבצל עד שצבעו שמתגה.להוסיף את הבשר הטחון הפטרוזיליה, ויתר התבלינים,
ממשיכים לטגן ולערבב את שהבשר מבושל מוסיפים את תפוח האדמה המבושל והתבלינים מכבים..
אופן הכנת מלית צמחונית
מטגנים את הבצל עד לשינוי הצבע לשקוף, מוסיפים את הפטריות,ואת יתר החומרים מטגנים 5-10 דקות נוספים ומניחים בצד להתקרר

הכנת הבסטיל                                       
הרטיבו את הידיים במעט מים בכדי שנוכל בקלות ליצור מהפירה כדורים  לשטח כל כדור במרכז  כף היד ולמלות במלית הבשר  ולסגור בזהירות את הכדורים ולהניח בצד . לטבול את הקציצה בקמח ולאחר מכן בביצה  ולטגן בשמן חם. להגיש חם אפשר תוספת סלט ירקות , וטחינה

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons