מצרכים :
1 עוף מחולק ל – 8
1 בצל גדול חתוך לרצועות
2 גבעולי כרפס קצוצים
2מקלות קינמון
250 גרם גרגירי חומוס מושרים (אפשר גם קופסת שימורים רק להוסיף בסוף הבישול (
1/2 כף מלח
1/3 כף כורכום
1/4 כף פלפל לבן
1/4 כוס שמן
6 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לאורך
אופן ההכנה :
טגני את הבצל ומקל הקינמון יחד עד שהבצל שיזהיב
הוסיפי את גרגירי החומוס וכוס 1 של מים ובשלי כ 30 דקות
הוסיפי את נתחי העוף וסדרי מעל את תפוחי האדמה
פזרי את עלי הכרפס .
בקערה ערבבי את כל התבלינים עם 2-3 כוסות מים וצקי מעל העוף ותפוחי האדמה
כסי את הסיר והמשיכי לבשל על להבה נמוכה כ – 1 שעה
ניתן להגיד עם תוספות של אורז לבן קוסקוס או לחם
בתאבון !
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם