יום ראשון, 17 ביולי 2011

צלי בקר עם בצלצלים


מצרכים:
1 נתח צלי בקר מס 5
1 קילו בצלצלים קטנים קלופים
1/4 כף מלח
מעט פלפל גרוס
3 עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
1/4 כוס שמן

אופן ההכנה :
הניחי את נתח הבשר בסיר כסי במים עד לכיסוי הבשר
הוסיפי את עלי הדפנה והפלפל ובשלי 40 דקות.
הניחי את הבשר על קרש חיתוך ופרסי לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
את הנוזלת שבו הרתחנו את הצלי השתמשי כציר בקר.
הניחי בסיר שטוח את ניתחי הבשר פזרי מעל את הבצלים ,
יתר התבלינים והוסיפי מציר הבשר עד לכיסוי הבשר והבצלים
בשלי 30 דקות נוספות .

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons