יום רביעי, 27 ביולי 2011

פירורי לחם

פירורי לחם
מצרכים
1 כיכר לחם ישן
1 כף כמון
 1 כף פפריקה מתוקה
 1 כף מרק עוף 1/2 כף מלח
 1 כף כורכום
1 כף שום גבישים
1/2 כוס שמשום
אופן ההכנה
את הלחם פורסים לפרוסות מכניסים לתנור בחום 100- 120
עד שהלחם מתייבש לא נשרף
לוקחים את הלחם וטוחנים במעבד מזון.
ההורים בעבר טחנו בעלי ומכתש תנסו זה כייף.
בכדי לשמור על טריות פירורי הלחם להניח במקום קריר או מקרר.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons