יום רביעי, 20 ביולי 2011

קציצות דג מטוגנות

















מצרכים:
1 קילו דג מפולט נקי מעצמות ועור
1 בצל קטן קלוף
1/2 חבילת כוסברה
4 שיני שום
1/2 כף כמון
1/2 כף מלח
פלפל חריף קטן ( לפי הטעם )
1 גמבה אדומה קטנה מאוד
לטיגון :
קמח
שמן

אופן ההכנה :
טחני במכונת בשר את הדגים והירקות יחד
ערבבי בקערה את כל העיסה הוסיפי את התבלינים ,יבעזרת ידים רטובות צרי כדורים
טבלי בקמח וטגני בשמן חם.הפכי את הקציצה משני הצדדים

טיפ : למי שאין בבית מטחנת בשר ניתן לטחון במעבד מזון,
במעבד המזון מתחילים לטחון קודם את כל הירקות לאחר שכל הירקות נטחנו לעיסה אחידה
הוסיפי את הדגים והתבלינים טחני עד שכל חלקי הדג נטחנו
אפשר תוספת טחינה ,סלט ירקות,סלט עגבניות

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons