יום ראשון, 17 ביולי 2011

החריימה דג טונה עם חומוס


דג טונה



מצרכים
4 פרוסות טונה
1 כוס גרגירי חומוס שהושרו לילה שלם
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
2 גמבה אדומה פרוסה לרצועות דקות
4 פלפל אדום חריף
8 שיני שום פרוסים
1/4 כוס שמן קנולה
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1/4 כף כורכום
1/4 כף מלח
2-1/2 כוסות מים


אופן ההכנה
הרתיחי  את דג הטונה 15 דקות ,בכדי להוריד את כל הקרום הלבן שנוצר  מהטונה
גרדי בעדינות את הטונה בסכין מהקרום שנוצר מההרתחה,שיטפי את הטונה במים.
והניחי את הטונה בצד עוד להכנת רוטב הדגים בסיר.
סדרי בסיר שטוחה את גרגירי החומוס הגמבה פלפל החריף השום וחצי מכמות הכוסברה.
צקי כוס מים אחד  לתוך הסיר כסי את הסיר ובשלי בלהבה נמוכה כ20דקות                                                                                   
הוסיפי לסיר החומוס והפלפלים את נתחי הטונה אשר הרתחת במים .

פזרי מעל את שארית הכוסברה. ובקערה נפרדת ערבבי את המים השמן,הפפריקה ,הכורכום והמלח,צקי את כל החומרים מעל נתחי הטונה ובשלי עוד 20 דקות

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons