יום רביעי, 27 ביולי 2011

צלי בקר עם פטריות


גוש בשר בקר –אני אוהבת נתח צלי בקר
מצרכים:
גוש צלי בקר
1 בצל פרוס לרצועות
2 עלי דפנה
 2 גבעולי כרפס קצוצים
2 כפות סויה מרוכזת
1/4 כפית פלפל לבן
1/2 כף מלח
4 כפות שמן
1 קופסה  פטריות פרוסות
אופן הכנה
להניח את נתח הבשר בסיר להוסיף מים עד כיסוי הבשר ולהרתיח שעה.
רצוי להוסיף לסיר 1 גזר 2 גבעולי סלרי עלים.
הנוזלים שהרתחנו את הבשר לשמור ולהשתמש כציר להמשך הבישול.                                                      
לפרוס את נתח הבשר בעובי סנטימטר .
בסיר שטוח  לטגן בצל עד שיזהיב לסדר על את הצלי הפרוס ,
לפזר את כל החומרים מעל לבשר הפרוס לשפוך את ציר הבשר
  עד לכיסוי נתחי הבשר לכסות ולבשל 40 דקות.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons