יום ראשון, 17 ביולי 2011

טרשי חמוצים ערקאים


ירקות להחמצה

6 גזרים קלופים פרוסים לטבעות
1 לפת פרוס לחצי פלחים ס"מ
1/2 ראש כרובית מופרד לפרחים בגודל 2 ס"מ
1/2 ראש כרוב לבן פרוס גס 2-3 ס"מ
2 גמבה מתוקה בהירה חתוכה ל-4
2-3 פללפ חרף קטנים
1 גבעול כרפס קצוץ
חומרי תיבול
1/2 כף כורכם
1 כף שטוחה מלח
1 כף סוכר
2 פלפל שטה יבש
4 שיני שום פרוסים גס
2 עלי דפנה
4 גרגירי פלפל אנגלי
2 כוסות חומץ
4 כוסות מים


אופן ההכנה
להרתיח בסיר את המים והחומץ, יחד עם כל התבלינים ולהרתיח
ברגע שהנוזלים בסיר רותחים להכניס את הירקות לפי הסדר הנ"ל
גזר ,כרובית,לפת,כרוב ,כרפס ,גמבה ,פלפל חריף.
לערבב בזהירות שהנוזל יעטוף את כל הירקות לתת לסיר לרתוח,
לכבות את הגז ולכסות את הסיר  ולהשאיר לנוח כשעה
להחסן בצנצנת זכוכית ולמקרר
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons