יום רביעי, 27 ביולי 2011

לזניה בשרית כשרה


תמיד כששומעים לזניה חושבים  כמה קשה להכין או מסובך.
לזניה יכולה להיות גם בלי גבינה וכשרה וקלה להכנה.

 מצרכים:
1 חבילת עלי לזניה
המצרכים למלית הבשר
המצרכים לבשמל
2-1/2 ליטר מים
2 כוסות קמח
1/4 כף מרק עוף
1/4 כף מלח
3 גבעולי בזיליקום קצוץ
3/4 חבילה מרגרינה או 3/4 כוס שמן זית

500 גרם בשר טחון
2 כוסות עגבניות מרוסקות
4 גבעולי בזיליקום קצוץ
1/4 כף פפריקה מתוקה
1/4 כף מלח
1/4 כוס שמן זית

אופן הכנה המלית
במחבט גדולה לצקת את השמן להוסיף את הבצל לטגן מעט
מוסיפים את הבשר הטחון למחבט ומערבבים שלא יבצר גוש בשר.
ערבבו הבשר ופוררו את הבשר עד לשינוי צבע הבשר
הוסיפו את יתר המצרכים והמשיכו לערבב בשלו כ 20 דקות
והניחו בצד עד להרכבת הלזניה.

אופן הכנת הבשמל
לצקת בסיר את המים ויתר החומרים למעט הקמח.
מערבבים  את הקמח בקערה עם 2 כוסות מים בעזרת מטרף
עד להעלמות כל הגושים.
הוסיפי את בלילת הקמח למים הרותחים ממשיכים לערבב את הבשמל
כך של יוצרו גושים ,
ממשיכים פעולה זו על שהבשמל הופך לדייסה סמיכה.

להניח בצד עד להרכבת הלזניה
הרכבת הלזניה
לקחת תבנית אלומניום בגודל
לצקת 2 מצקות בשמל בתחתית התבנית ומעל להתחיל
לסדר את עלי הלזניה בשכבה אחידה


מעל עלי הלזניה לצקת 2 -1מצקות בשמל ולמרוח שכבה אחידה

מעל הבשמל לצקת 3 מצקות מבלילת הבשר ולפזר בצורה אחידה
להניח מעל עלי לזניה ולחזור על פעולת יציקת הבשמל מעל מבלילת הבשר
ועלי לזניה לחזור פעם שלישית על השכבות ולבסוף עלי לזניה

לצקת מעל שכבה אחידה של בשמל

לאפות כשעה בחום170 להניח 15 דקות ולפרוס למנות
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons