מצרכים
500 גרם בשר טחון בקר או עוף
1/2 כוס אורז
1/4 חבילת כוסברה
1/4 חבילת פטרוזיליה
1/4 כף פפריקה מתוקה
1 בצל קצוץ
1/2 כף רסק עגבניות
1/4 כף מלח
1/4 כף תבלין קציצות
12 גמבות בינונית קטנה (בצבע אדום או ירוק כהה)
אופן הכנה
מורידים את ראש הגמבה מנקים מזרעים ומניחים בצד.
מערבבים את כל החומרים יחד וממלאים את הפלפלים במלית הבשר.
מסדרים בסיר שטוח ממלאים מים עד גובה הפלפלים
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות 1/2 כף פפריקה מתוקה 1/2 כף מלח
מכסים מבשלים 40 דקות על להבה נמוכה.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם