יום שלישי, 12 ביולי 2011

בולו -עוגת שמרים טריפולטאית עם צימוקים

עוגת שמרים עם צימוקים-מהמטבח הטריפולטאי



החומרים:



1 ק"ג קמח מנופה
1-1/2 כוס סוכר
2 כוסות  מים
1כוס שמן
3 ביצים גדולות
4 כפות מי ורדים (מי זהאר)
1 כף כמון שחור
1 כף  כמון מתוק (שומר)
100 גר' צימוקים (אפשר שקדים גרוסים )
1 חבילת שמרית או שמרים רטובים
סומסום



אופן ההכנה:



להכניס את כל החומרים לקערה וללוש היטב עד לקבלת עיסה חלקה.
לתת לתפוח עד שהבצק יכפיל את נפחו
לעבד טוב ולחלק לשמונה כדורים , ליצור מכול כדור כיכר לחם קטנה ולהניח בתבנית עם מרווחים
 של 5 ס"מ

לחרוץ חריצים בסכין בחלקו העליון של הכיכר ולמרוח ביצה ושומשום.

 לתת לבצק לתפוח ולהכפיל את נפחו.
לאפות בחום של c 170 מעלות כ-35 דקות עד לקבלת צבע חום

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

אפשר בלי מי ורדים,ואפשר להכניס שקדים לבצק.

אנונימי אמר/ה...

מי שלא אוהב מי ורדים.
או שאין לא להשיג יכול מעט תמצית וניל
שמחה יצחק

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons