יום שני, 14 בנובמבר 2011

פטריות במילוי פירות יבשים


מצרכים
1 בצל קטן קצוץ
15 פטריות
1/2 כוס שיזייף יבש קצוץ
1/2 כוס משמש יבש קצוץ
1/4 כוס תפוזים
1/4 כוס צנובר קלוי- לא חייב
1 כף שמן
לציפוי
פירורי לחם מתובלים
2 ביצים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל קלות, מוסיפים את הפירות היבשים ומיץ התפוזים .
מבשלים עד לצמצום המיץ ומניחים בצד.
מורידים לפטרייה את הרגל מנקים מעט בפנים ממלאים במלית הפירות .
פורסים פטרייה  אחת לפרוסות ומכסים את החלק העליון של הפטרייה הממולאת,
טובלים את הפטרייה בפירורי לחם ולאחר מכן טובלים בביצה ומטגנים
משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons