יום שני, 14 בנובמבר 2011

חציל קטן במילוי בשר


מצרכים
15-חצילים קטנים
500 גרם בשר טחון
1 בצל
1/2 חבילת פטרוזיליה
2 כפות פירורי לחם
1 תפוח אדמה
1/4 כף מלח
1/4 כף בהרט
1 ביצה
לטיגון
2 ביצים
2 כוסות קמח
אופן ההכנה
מגרדים בפומפייה את הבצל ותפוח האדמה.
קוצצים את הכרפס והפטרוזיליה,בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומניחים בצד.
מקלפים את החצילים הקטנים בזהירות לא להוריד את הגבעול.
חוצים באמצע כמו סנדוויץ' ממלאים את החצילים בבשר מקמים ,טובלים בביצה ומטגנים.
אפשר להגיש בתוספת טחינה או רוטב עגבניות
בתאבון


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons