יום שני, 7 בנובמבר 2011

עסדה ברינגה

עסדה ברינגה מהמטבח הטריפוליטאי
פולטה סולת עם רוטב דג מעושן חריף פיקנטי


מצרכים לעסדה
2 1/2 ליטר מים
1/2 ק"ג סולת
1/2 כפית מלח

מצרכים לרוטב
1/4 כוס שמן
1/2 ראש שום כתוש
1 כף פפריקה חריפה
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים 1/4 כפית מלח
300 גרם מקרל מעושן או כל דג מעושן אחר

אופן הכנת העסדה
ממלאים בסיר את המים ומבאים לידי רתיחה .
מוסיפים את המלח והסולת בבת אחת ובעזרת כף עץ בוחשים ,
עד שהבצק נפרד מהדפנות (בצק רביכה).
מורידים מהאש וממשיכים לבחוש ,בעזרת ידיים רטובות צרים כדורים גדולים בצלחת.
מועכים במרכז כל כדור יוצקטנהרים מן קערה יוצקים מעל את הרוטב עם הרינגה.
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons