יום שני, 14 בנובמבר 2011

דג טונה צלוי בתוספת סלט בריאות


מצרכים לסלט
עלי חסה חתוכה
בייבי עלים
נבטים
עגבניות שרי חצויות
אגזים
צנונית פרוסה דק
מצרכים לרוטב
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כוס מיץ תפוז סחוט
3 כפות חומץ בלסמי
קורט מלח
1/4 כוס שמן זית
לערבב הסלט את כל המרכיבים יחד ולשפוך  מעל הסלט.
אפשר לשמור את היתר במקרר ולהשתמש לסלט נוסף.

מצרכים לדג
נתח דג טונה
שמן זית
מיץ לימון
פלפל שחור
אניס טחון
עירית קצוצה
אופן הכנת הדג
לטגן במחבט עם מעט (כ-דקה)שמן זית מכל צד של הדג.
לפזר מעל את הפלפל האניס,שמן ולימון .
בתאבון


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons