יום שני, 14 בנובמבר 2011

כבש ערמונים ושום


מצרכים
500 גרם כבש
3 כפות שמן זית
1 כוס ציר בקר
2 ראשי שום שלמים
10 שיני שום קלופים
1 כוס ערמונים קלוף
5 בצלצלים קטנים קלופים
2 גבעולי עי כרפס קצוצים
1 כף סויה
1/4 כוס סילאן
מלח פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מטגנים את הכבש עד להשחמה.
מוסיפים את הבצלצלים שיני השום הקלופים וראשי השום השלמים.
ואת הציר הבקר הסויה והסילאן יחד עם הערמונים,
מפזרים מעל את עלי הכרפס ומבשלים כשעה .
לא מערבבים את הסיר בעזרת כף, אלה לסובב את תוכן הסיר בעזרת הידיות.
כך שהשום והבצל לא ימעכו.
בתאבון


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons