יום שני, 14 בנובמבר 2011

עוגת תפוזים קל הכנה



 
   
מצרכים
תבנית 24
1-3/4 כוס קמח
5 ביצים
1 א.אפיה
1/2 שקית פודינג וניל
1-3/4 כוס סוכר
100 גרם מחמאה רכה
3/4 כוס מיץ תפוזים
גרדת תפוז
1-ציפוי קרם חמחאה
50 גרם מחמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
1 כף מיץ תפוז
1 כף גרדת תפוז
2-ציפוי סוכר
100 גרם סוכר
 2 כפות תפוזים
2 כפות מים חמים

אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים.
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד להכפלת הכמות ,
 מוסיפים את המחמאה הרכה,  גרדת התפוז ומיץ התפוזים.
להוסיף את יתר המרכיבים היבשים לכפל לתוך הבלילה עד לקבלת אחידות.
לשמן תבנית אפיה לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 50 דקות.
לצנון .
אופן הכנת קרם סוכר
מחמים במיקרוגל את הנוזלים ,
טורפים במהירות עם אבקת הסוכר
 מחממים מעט מעל סיר עם מים עד לקבלת קרם ריבה סמיך
 ומפזרים מעל העוגה.
אופן הכנת הציפוי –קרם מחמאה
1-להקציף את כל המרכיבים עד לקבלת קרם אוורירי .
2-אפשר נוספת ניתן לפזר רק אבקת סוכר
.



0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons