יום שלישי, 8 בנובמבר 2011

חזה עוף במילוי כבד

מצרכים
1 חזה עף שלם
250 גרם כבד עוף
1 בצל גדול
2 ביצים קשות
מלח פלפל שחור
פירורי לחם
ביצה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטעמי כשרות צולים את כבד העוף קלות..
מטגנים את  הבצל מוסיפים את הכבד ומטגנים קלות.
קוצצים את הכבד והבצל,מגרגרים  בפומפייה את הביצים הקשות ומערבבים יחד.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומניחים בצד.
מחלקים את חזה העוף לשניים ,ופורסים לפרוסה דקה ככל האפשר וגדולה.
מניחים בקצה חזה העוף מהכבד הקצוץ ומגלגלים, בעזרת קסמים סוגרים.
טובלים בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ומטגנים.


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons