יום שני, 14 בנובמבר 2011

עוף בשומר

החומרים
4 חתיכות כרעים
1/4 כוס שמן זית
4 ראשי שומר
1 בצל גדול
6 בצלצלים קטנים
מרק עוף
3 עלי  דפנה
10 גרגירי פלפל שחור שלם
מעט מלח גס

אופן ההכנה בבישול
לחתוך את הבצל לרצועות דקות.
לחמם את השמן בסיר, להוסיף לסיר את הכרעיים והשומר להשחים משני הצדדים .
להוסיף את בצל הפרוס לרצועות ולהמשיך לטגן עד לשינוי צבע הבצל.
 להוסיף הבצלצלים מרק עוף, פלפל שחור  כוס מים, להביא לרתיחה, ולהמשיך  לבשל על אש קטנה כשעה. מאוד טעם וקל מאוד להכנה.

אופן הכנה בתנור
להכניס את כל המרכיבים לשקית קוקי  
לאפות בתנור בחום 180 מעלות שעה .
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons