יום שלישי, 8 בנובמבר 2011

עוגיות ריבה

מצרכים
 100 גרם מרגרינה
2 חלמונים
 1/3 כוס אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
1-1/2 כוסות קמח מנופה
ריבה מעורבת
אופן ההכנה
בקערת מערבל מקציפים את המרגרינה  עד שמתקבלת תערובת רכה. מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. 
 מוסיפים את החלמונים, את הווניל ואת המלח ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.מוסיפים את הקמח במהירות נמוכה ומערבלים מעט עד לקבלת תערובת רכה.
עוטפים את הבצק בשקית ניילון, משטחים לעיגול (בתוך השקית) ומצננים במקרר לכמה שעות. 
מחממים את התנור לחום בינוני 180
מוציאים מהמקרר ומרדדים את הבצק בין שני דפי אפייה לעובי כ3-4מ"מ. קורצים עיגולים            
  בעזרת חותכן (או כוסית) עגול או משונן.      
בחצי מהכמות יוצרים חור במרכז  משחררים את העיגולים מהנייר בעזרת מרית מתכת, ומניחים אותם מעל לתבניות האפייה .
אופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות בצבע זהוב בהיר. מוציאים ומצננים על רשת. 
מורחים ריבה על העוגייה מכסים בעזרת העוגייה עם החור , מפזרים אבקת סוכר



0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons