מנה מהמטבח העיראקי,הריח של הכבש יחד עם הבמיה.
בתוספת אורז לבן ללקק את האצבעות
מצרכים
500 גרם במיה
1 מיץ מלימון
500 גרם כבש פרוס לקובית
3 כפות שמן זית
3/4 כוס עגבניות מרוסקות
6 בצלצלים
1/2 כוס ציר בבקר(במידה ואין 1/2 כוס מים ו-1 כף מרק בקר)
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
אופן הכנה
מטגנים את הבשר כבש והבצל עם שמן הזית עד להשחמת כל הבשר.
מוסיפים את הנוזלים העגבניות ,מלח ופלפל ומבשלים 45 דקות.
טיפ: בכדי שהבמיה לא תמעך מטגנים קלות את הבמיה בשמן.
מוסיפים את הבמיה מבשלים עוד 20-30 דקות עד לצמצום הנוזלים
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם