יום שלישי, 8 בנובמבר 2011

כבש עם במיה

מנה מהמטבח העיראקי,הריח של הכבש יחד עם הבמיה.
בתוספת  אורז לבן ללקק את האצבעות
מצרכים
500 גרם במיה
1 מיץ מלימון
500 גרם כבש פרוס לקובית
3 כפות שמן זית
3/4 כוס עגבניות מרוסקות
6 בצלצלים
1/2 כוס ציר בבקר(במידה ואין 1/2 כוס מים ו-1 כף מרק בקר)
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
אופן הכנה
מטגנים את הבשר כבש והבצל עם שמן הזית עד להשחמת כל הבשר.
מוסיפים את הנוזלים העגבניות ,מלח ופלפל ומבשלים 45 דקות.
טיפ: בכדי שהבמיה לא תמעך מטגנים קלות את הבמיה בשמן.
מוסיפים את הבמיה מבשלים עוד 20-30 דקות עד לצמצום הנוזלים
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons