יום שני, 14 בנובמבר 2011

עוף עם ריבת בצל ותפוזים

מתכון קל לכנה וטעים ,מתאים לאירוח וחגיגי מאוד.



מצרכים
3 בצלים פרוסים לרצועות
1 עוף מחולק ל-8
1 תפוז קלוף ופרוס דק
1/3כוס סילאן או סוכר חום
4 כפות שמן
פלפל לבן
מלח
1-1/2 כוסות  ציר עוף (או במקום 1/2 כף מרק עוף 1-1/2 כוסות מים)
1 גזר בינוני פרוס דק

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שיזהיב,מוסיפים את הסילאן לעוף והגזר וממשיכים לטגן.
הופכים מידי פעם בכדי שהבצל לא יישרף.
מוסיפים את ציר העוף ויתר המרכיבים מכסים ומבשלים להבה נמוכה כשעה.
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons