יום שלישי, 8 בנובמבר 2011

רוטב ברביקיו

מצרכים

60 גרם קטשופ חריף
1/2 כפית שטוחה של 
שום כתוש
1 כפית 
דבש
1 כפית סויה
1/2 כפית 
חומץ בלסמי
40 גרם 
צ'ילי מתוק
1 כפית טבסקו או צילי חריף
הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.

איך להשתמש: משרים כשעתיים, אפשר אפילו יותר, את הבשר שבחרנו וצולים. במהלך הצלייה רצוי למרוח מספר פעמים מהרוטב, לפחות, כל פעם שהופכים את הבשר

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons