יום שלישי, 8 בנובמבר 2011

פול מדשש מהמטבח הטריפולי

מצרכים
2 כוסות פול  קטן יבש (בהיר מקולף)
7 שיני שום שלמות
1/4 כף פפריקה מתוקה / חריפה
1/4כף כמון
מלח
4- כוסות מים



אופן ההכנה
משרים את הפול במים כשעה.

ומבשלים ½ שעה ומוסיפים כל פעם מעט מים לפי הצורך עד להתרככות הפול  
(בסוף הבישול לא צריכים להישאר מים)
מסירים מהאש מועכים למחית וממליחים מוסיפים את השום הפפריקה והכמון.
מגישים בצלחת שטוחה (כמו חומוס) בוזקים מעל שמן זית ופלפל צ'ומה ולימון כבוש
רינגה (דג מלוח)מטוגנת.
מנגבים עם לחם.
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons