יום שלישי, 8 בנובמבר 2011

צלי בקר ביין

אני קצת בעיתית בנושא גוש הבשר אימא נורמאלית מכינה סוג אחד.
אצלי ילד אחד אוהב צלי בקר מספר 5 בגלל הסחוס באמצע,
ילד אחר אוהב פילה מדומה נתח יבש יותר בלי שומן(וזול).
והנתח השלישי היקר יותר אנטריקוט.
בשלושת הנתחים הצלי יוצא מיוחד וטעים
מצרכים
גוש בשר
2-3כוסות יין אדום יבש
2 כפות חרדל
3 גבעולי רוזמרין
1 כף מלח גס
1 כף פלפל גרוס
4 גרגירי פלפל אנגלי
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בקערה אני מערבבת את כל מרכיבי המרינדה.
מוסיפה את נתח הבשר מעסה עם כל החומרים מכסה מכניסה למקרר.
רצוי להכין יום מראש להשאיר במקרר כך שכל החומרים יחדרו לבשר.
מכניסה לתבנית אפיה עם כל חומרי המרינאדה.
אופה 190 מעלות שעה במיה ואוהבת בשר עשוי טוב מוסיפים עוד חצי שעה.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons