יום שלישי, 8 בנובמבר 2011

חזה בקר במילוי שזיפים ורוזמרין

מצרכים
נתח חזה בקר -פרוס כשניצל גדול
500 גרם שזיפם יבשים
6 שיני שום כתושים
מלח גס
גבעולי רוזמרין
פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן זית
3/4 כוס יין אדום לרוטב

אופן ההכנה
לפתוח את חזה הבקר .
להוריד מהשזיפים את החרצנים לסדר מעל ,לקחת 2 גבעולי רוזמרין
לפזר את העלים הקטנים בלי הגבעול.
להוסיף מלח גס,פלפל גס והשום הכתוש
. לגלגל את חזה הבקר לרולדה לקשור את הבשר בעזרת חוט שלא יפתח בזמן הבישול.
לפזר מעל עלי רוזמרין מלח פלפל ומעט שמן זית ומספר שזיפם
להוסיף בתבנית את היין לעטוף בנייר כסף לאפות 190 מעלות 30 דקות.
להסיר את נייר הכסף לפזר מעט מהנוזלים על נתח הבשר ולאפות עוד 30 דקות.


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons