1 קילו דג מפולט נקי מעצמות ועור
1 בצל קטן קלוף
1/2 חבילת כוסברה
4 שיני שום
1/2 כף כמון
1/2 כף מלח
פלפל חריף קטן ( לפי הטעם )
1 גמבה אדומה קטנה מאוד
לטיגון :
קמח
שמן
אופן ההכנה :
טחני במכונת בשר את הדגים והירקות יחד
ערבבי בקערה את כל העיסה הוסיפי את התבלינים ,יבעזרת ידים רטובות צרי כדורים
טבלי בקמח וטגני בשמן חם.הפכי את הקציצה משני הצדדים
טיפ : למי שאין בבית מטחנת בשר ניתן לטחון במעבד מזון,
במעבד המזון מתחילים לטחון קודם את כל הירקות לאחר שכל הירקות נטחנו לעיסה אחידה
הוסיפי את הדגים והתבלינים טחני עד שכל חלקי הדג נטחנו
אפשר תוספת טחינה ,סלט ירקות,סלט עגבניות
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם