מצרכים
1/2 חזה
1כוס יין אדום
1כוס חומץ תפוח
2כפות דבש
2 כפות סילאן
1/2 כף גרגירי חרדל
1/2כף פלפל גרוס
1/2 כף מלח גס
4 עלי דפנה שבורים דק
1/4 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1/4כוס שמן זית
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים יחד מניחים את נתח הבשר בקופסה
יוצקים מעל את כל החומרים סוגרים בקופסה.
מפזרים מעט פפריקה לצבע פלפל שחור גרוס
מניחים במקרר 5 ימים שוטפים היטב מניחים לתבנית אפיה
עוטפים בנייר כסף אופים 45 דקות בחום 170 מעלות.
פורסים דק מגישים בתוספת מלפפון כבוש ,כרוב כבוש ,מיונז ,חרדל.
על כיכר לחם שחור .מגישים חם או קר
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם