מצרכים:
1 נתח צלי בקר מס 5
1 קילו בצלצלים קטנים קלופים
1/4 כף מלח
מעט פלפל גרוס
3 עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה :
הניחי את נתח הבשר בסיר כסי במים עד לכיסוי הבשר
הוסיפי את עלי הדפנה והפלפל ובשלי 40 דקות.
הניחי את הבשר על קרש חיתוך ופרסי לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
את הנוזלת שבו הרתחנו את הצלי השתמשי כציר בקר.
הניחי בסיר שטוח את ניתחי הבשר פזרי מעל את הבצלים ,
יתר התבלינים והוסיפי מציר הבשר עד לכיסוי הבשר והבצלים
בשלי 30 דקות נוספות .
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם