הרב פעמים נשאר לנו אורז חבל לזרוק אפשר לשדרג
מצרכים :
לציפוי
1 תפוח אדמה מורתח
3 כוסות אורז מבושל
מעט מלח
מעט כורכום
1/4 כפית מרק עוף
למילוי
1 כף צנובר או שקדים שבורים
1 בצל קצוץ
300 גרם בקר טחון
אופן ההכנה הציפוי
בקערה לערבב את האורז תפוח האדמה ולמעוך,
להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב את העיסה ,
להניח בצד עד להכנת מלית הבשר
אופן הכנת מלית הבשר
לטגן את הצנובר או השקדים מעט להוסיף את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים את הבשר לטגן היטב .לבסוף מוסיפים את התבלינים ומניחים בצד .
יצורים מהאורז כדורים ,ליצור גומה באמצע וממלאים בשר ולסגורים היטב.
שהבשר לא יבצבץ לטבול בביצה ולטגן בשמן חם
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם