מצרכים
1/2 כוס שמן
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס שעועית לבנה
6 מנות בשר אדום
6 שיני שום אפשר יותר
1 כף כמון
1 כף כמון
3 תפוחי אדמה
5 כוסות מים
אופן ההכנה:
לחמם את השמן בסיר 4 ליטר
להוסיף את הפפריקה חריפה +מתוקה
1/2 כוס מים, להוסיף את הרסק עגבניות לבשל יחד על אש קטנה כ- 2 דקות, להוסיף את הבשר , השעועית , השום ו- 4+ כוסות מים לבשל עד שהשעועית תתרכך ,להוסיף את הכמון והתפוחי אדמה הפרוסה ל -2 או 4 , ולבשל עד שהתפוחי אדמה תתרכך
להגיש חם. ניתן להגיש תוספת לקוסקוס או לאכול בליווי לחם
2 תגובות:
חסר עסבנה בטבחה את יכולה לעזור לי
רינה
שמחה שלום, האם ניתן לשים במקום הבשר האדום בשר עוף או לחילופין ללא בשר כלל?
תודה מראש,
ליסה
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם