יום רביעי, 20 ביולי 2011

קציצות דג טריפולטאי















מצרכים:
1 קילו דג מפולט נקי מעצמות ועור
1 בצל קטן קלוף
1/2 חבילת כוסברה
4 שיני שום
1/2 כף כמון
1/2 כף מלח
פלפל חריף קטן (לפי הטעם)
1 גמבה אדומה קטנה מאוד
לטיגון :
קמח
שמן

לרוטב
2 גזרים פרוסי
2 גמבות פרוסות לרצועות
2 קישואים פרוסים
6 שיני שום פרוסים
3 -4 פלפל אדום חריף
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
1 כף פפריקה מתוקה
1-1/2 כפות רסק עגבניות
1/2 כף מלח
1/4 כוס שמן
מים עד לגובה הקציצות

אופן ההכנה :
יש לטחון במכונת בשר את הדגים והירקות יחד
ערבבי בקערה את כל העיסה הוסיפי את התבלינים ,ובעזרת הידיים רטובות צרי כדורים
טבלי בקמח וטגני בשמן חם.הפכי את הקציצה משני הצדדים

טיפ
במעבד המזון מתחילים לטחון קודם את כל הירקות לאחר שכל הירקות נטחנו לעיסה אחידה
הוסיפי את הדגים והתבלינים טחני עד שכל חלקי הדג נטחנו
אופן הכנת הרוטב
סדרי בסיר שטוח את כל הירקות וחצי כמות הכוסברה
בשלי את הירקות עם כוס מים 15 דקות.
סדרו מעל הירקות את קציצות הדגים פזרו כוסברה קצוצה.




ערבבי את הפפריקה המלח, שמן, רסק העגבניות וכוס מים לשפוך מעל הקציצות
להוסיף מים לפי הצורך עד לגובה הקציצות
הביאי לידי רתיחה הנמיכי את הלבה ובשלי כ 25 דקות.
בתאבון





0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons