1 קילו דג מפולט נקי מעצמות ועור
1 בצל קטן קלוף
1/2 חבילת כוסברה
4 שיני שום
1/2 כף כמון
1/2 כף מלח
פלפל חריף קטן (לפי הטעם)
1 גמבה אדומה קטנה מאוד
לטיגון :
קמח
שמן
לרוטב
2 גזרים פרוסי
2 גמבות פרוסות לרצועות
2 קישואים פרוסים
6 שיני שום פרוסים
3 -4 פלפל אדום חריף
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
1 כף פפריקה מתוקה
1-1/2 כפות רסק עגבניות
1-1/2 כפות רסק עגבניות
1/2 כף מלח
1/4 כוס שמן
מים עד לגובה הקציצות
אופן ההכנה :
יש לטחון במכונת בשר את הדגים והירקות יחד
ערבבי בקערה את כל העיסה הוסיפי את התבלינים ,ובעזרת הידיים רטובות צרי כדורים
טבלי בקמח וטגני בשמן חם.הפכי את הקציצה משני הצדדים
טיפ :
במעבד המזון מתחילים לטחון קודם את כל הירקות לאחר שכל הירקות נטחנו לעיסה אחידה
הוסיפי את הדגים והתבלינים טחני עד שכל חלקי הדג נטחנו
אופן הכנת הרוטב
סדרי בסיר שטוח את כל הירקות וחצי כמות הכוסברה
בשלי את הירקות עם כוס מים 15 דקות.
סדרו מעל הירקות את קציצות הדגים פזרו כוסברה קצוצה.
בשלי את הירקות עם כוס מים 15 דקות.
סדרו מעל הירקות את קציצות הדגים פזרו כוסברה קצוצה.
ערבבי את הפפריקה המלח, שמן, רסק העגבניות וכוס מים לשפוך מעל הקציצות
להוסיף מים לפי הצורך עד לגובה הקציצות
להוסיף מים לפי הצורך עד לגובה הקציצות
הביאי לידי רתיחה הנמיכי את הלבה ובשלי כ 25 דקות.
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם