מצרכים:
גוש בשר מספר 5(צלי בקר)
1-כף פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית
1 ראש שום שלם
6 שיני שום קטושים
מלח
תפוחי אדמה קטנים קלופים
אופן ההכנה
למרוח על נתח הבשר שמן זית ובשום הקטוש למלח לפלפל.
את תפוחי האדמה להמלח ולפלפל ומעט שמן זית להוסיף את ראש השום השלם.
לעטוף בנייר כסף לאפות 40 דקות להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד 10-15 דקות נוספות.
במידה ואתם אוהבים את נתח הבשר אופי טוב ניתן להשאיר עוד מעט בתנור.
אפשר להגיש בתוספת סלט עלים ירוק
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם