מצרכים למלית בשר
500 גרם בשר טחון
1/2 כוס אורז
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ דק מאוד
1/2 כף חרארת – תבלין קציצות
1/2 כף מלח
ירקות למילוי
5 קישואים
3 בצלים בנונים
4גמבה קטנים
מצרכים לרוטב
1-1/2 רסק עגבניות
2 גבעולי כרפס קצוץ
כפות שמן
1/4 כף מלח
מים עד גובה הממולאים
אופן ההכנה
לערבב את כל מצרכי הבשר יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
לרוקן את תוכן הקישואים ואת התוכן להשאיר בצד לרוטב
את הגמבה להוריד את הראש ולנקות מזרעים.,
את הבצל לקלף ,לחרוץ בצד אחד ולהפריד בזהירות עלים למילוי
ממולאים את הירקות אשר רוקנו בתערובת הבשר ,
את כל שארית הירקות לפזר בתחתית הסיר,
מסדרים את כל הממולאים בסיר שטוח בשכבה אחידה .
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב בתוספת כוס מים לשפוך לסיר.
למלות מים בסיר עד לגובה הירקות הממולאים ולבשל על אש גבוהה עד לרתיחה.
להנמיך את הלהבה לכסות ולבשל למשך 30-40 דקות
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם