גוש בשר בקר –אני אוהבת נתח צלי בקר
מצרכים:
גוש צלי בקר
1 בצל פרוס לרצועות
2 עלי דפנה
2 גבעולי כרפס קצוצים
2 כפות סויה מרוכזת
1/4 כפית פלפל לבן
1/2 כף מלח
4 כפות שמן
1 קופסה פטריות פרוסות
אופן הכנה
להניח את נתח הבשר בסיר להוסיף מים עד כיסוי הבשר ולהרתיח שעה.
רצוי להוסיף לסיר 1 גזר 2 גבעולי סלרי עלים.
הנוזלים שהרתחנו את הבשר לשמור ולהשתמש כציר להמשך הבישול.
לפרוס את נתח הבשר בעובי סנטימטר .
בסיר שטוח לטגן בצל עד שיזהיב לסדר על את הצלי הפרוס ,
לפזר את כל החומרים מעל לבשר הפרוס לשפוך את ציר הבשר
עד לכיסוי נתחי הבשר לכסות ולבשל 40 דקות.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם