חזה עוף ובטטה ברוטב יין וסויה
שניצל לא
רק מטוגן, חזה עוף אין סוף אפשרויות
מצרכים
קמח תפוח
אדמה
3 כפות
שמן
2 חזה
עוף שלמים
1 כוס
יין
1/2 כוס
מים
2 כפות
סויה
מלח
פלפל
שחור גס
1/2 כף
מרק בצל
3 תפוחי
אדמה
4 בטטה
מתוקה
1 גבעול
כרפס
אופן
ההכנה
לפרוס את
חזה העוף לפרוסות לא גדולות, לקמח את פרוסות החזה בקמח תפו"א.
במחבט
גדולה לטגן קלות את חזה העוף עד לקבלת צבע לבן.
קלפו את
הבטטה ותפו"א פרסו לפרוסות דקות לא יותר מסנטימטר 1.
הוסיפו
לחזה העוף מלח פלפל שחור מרק בצל ,גבעול הכרפס קצוץ.
פזרי מעל
את הבטטה ותפו"א הפרוסים,הוסיפו את הסויה ,היין והמים,
כסו
במכסה את המחבט הביאו לרתיחה והנמיכו.
בשלו
כחצי שעה או עד לריכוך תפו"א .
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם