קציצות עוף עם אפונת גינה
מצרכים
לקציצה
500 גרם
בשר עוף טחון
1/2 כוס
פירורי לחם
1 בצל
מגורר
1/2
חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
1/4 כף
מלח
1/4 כף
תבלין קציצות
מצרכים
לרוטב
1 שקית
אפונה קפואה
1 בצל
גדול קצוץ
6 בצלים
קטנים קלופים
3 גבעולי
כרפס קצוצים
3 כפות שמן
1/4 כף
מלח
1/4 כפית
קינמון
מעט
כורכום
1/4 כפית
פלפל שחור גרוס
אופן
ההכנה
בסיר
שטוח מתחילים בהכנת הרוטב,מטגנים קלות את הבצל.
מוסיפים
2 כוסות מים והאפונה הכרפס,המלח ,כורכום ופלפל הלבן
ואת
הבצלים הקטנים מביאים לידי רתיחה מבשלים כ 10 דקות.
בקערה
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ,יוצרים כדורים קטנים,
מסדרים
את הקציצות בסיר הרוטב מעל האפונה ומכסים
.
ומבשלים
על להבה נמוכה כ 40 דקות.
1 תגובות:
אולי כדאי להוסיף גם גזר ננסי בחתיכות מאוד קטנות (ברמה שהוא כמעט נמס ולא באופן הגס הרגיל שלו), יכול להיות די נחמד כאפונה וגזר.
עיצוב גינות בעזרת אפונה וגזר אף הוא נראה מרהיב, אז למה שלא הקציצת עוף שלנו? :)
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם