סופגניות ביס עוואמה
לא פעם אנחנו יושבים בסלון
ומחפשים משהו קל ומהיר להכנה.
סופגניות ביס בסירופ דבש ,מתאימות לקינוח או לסתם פינוק מתוק בפה.
|
אופן הכנת הבצק
מועכים את תפוחי האדמה אם כף מים ממי הבישול של
תפוחי האדמה לפירה.
בקערה מערבבים את הקמח השמרים והמים מערבבים עד
לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את הפירה וממשיכים לערבב ,יתקבל בצק מאוד
נוזלי ודביק וזה בסדר.
נתן לעשות פעולה זו במיקסר בעזרת וו לישה.
מכסים את הקערה בניילון ומתפיחים עד להכפלת הכמות. כשעה שעה
וחצי. מחממים את השמן לטיגון.
לוקחים בעזרת הכפית מהבצק מטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה,
טיפ חשוב בכוס מוזגים שמן בכדי לטבול את הכפית שהבצק לא ידבק וקל לעבוד כך.
בעזרת כף מחוררת מוצאים את
הסופגניות מהשמן ומניחים מעל נייר סופג.
טובלים בסירופ הדבש,להגשה אפשר לפזר מעל קוקוס,פיסטוק טחון,סוכריות.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם