בלינצ'ס פטריות וחלב קוקוס
מצרכים
למלית
2 כפות
חמאה
2 כוסות
פטריות פרוסות
1 בצל
קטן קצוץ
1 גבעול
בזיליקום קצוץ
1/2 כוס
חלב קוקוס
מעט
פפריקה חריפה
מלח
מצרכים
לרוטב
30 גרם
חמאה
1/2 כוס
גבינה צהובה מגורדת
1 כוס
שמנת לבישול
מלח
קורט
אגוז מוסקט
המלצה
שלי עם יש לכם עגבניות מיובשות, להוסיף עגבנייה 1 קצוצה דק.
מצרכים לבלילת
הבלינצ'ס
4 ביצים
1-1/2
חלב
40 גרם חמאה
מומסת
1/2 כוס
בירה לבנה
קורט מלח
2 כוסות
קמח
אופן
הכנת הבלילה
מערבבים
את כל המרכיבים הבלילה יחד עד לקבלת בלילה אחידה מניחים במקרר 15 דקות.
מחמים
מחבט טפלון ולמרכזו יוצקים חצי מצקת מהבלילה,
יוצרים
עיגול ומורחים על כל המחבט עד לקבלת עיגול דק ויפה אחרי כדקה הופכים ,
כך מכינים
את כל הבלילה
אופן
הכנת הרוטב
ממיסים
את החמאה מוסיפים את השמנת מערבבים .
מוסיפים
את יתר המרכיבים ומערבבים עד קבלת רוטב סמיך.
אופן
הכנת המלית
מטגנים
את הבצל עם החמאה3 דקות מוסיפים את הפטריות, הבזיליקום הקצוץ המלח והפפריקה.
מטגנים
כ-5 דקות מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.
מנחים
בצד ממלאים את עלי הבלינצ'ס במלית ומגלגלים מניחים בצד במלית .
ויוצקים
מעל מהרוטב החם.
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם