כיכר לחם בעשבי מתיבול
מרכיבים
1
ק"ג ק כוס שמן
1 כף
תימין יבש
1/4 כף
פפריקה מתוקה גרוסה
1 כף
פטרוזיליה יבשה
1 כף
שטוחה מלח
1-1/2 כף סוכר דמררה
1 כף
שמרים יבשים
אופן ההכנה
לערבב את
הקמח עם כל המרכיבים היבשים יחד בצורה אחידה.
להוסיף
את הנוזלים לקערת הקמח וללוש יחד עד לקבלת
בצק אחיד.
לתת לבצק
לנוח 1/2 שעה רצוי באזור חמים וללוש שוב.
לחכות עד
שהבצק יכפיל את עצמו וללוש שנית.
לחלק את
הבצק ל-4 חלקים ולתת לבצק לנוח 1/2 שעה.
מכל 1/4
בצק לסדר בתבנית אינגליש קיק ולחכות עד
שהבצק ייכפל את עצמו.
אפשר
למרוח מעל הבצק ביצה ולפזר מעל שמשום או
גרעיני חמנייה
לאפות
בתנור שחומם מראש בחום 190 מעלות,20 דקות.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם