בורקס בשר-תפוח אדמה
המצרכים
1 חבילת
בצק עלים
3 כפות
שמן
1 בצל
גדול קצוץ
250 בקר
טחון
250 עוף
טחון
3 תפוחי
אדמה מבושלים במים
1 גבעול תימין
מעט
קינמון
מעט אגוז
מוסקט
מעט פלפל
לבן
מלח
אופן
הכנה
מטגנים
את הבצל עד שיזהיב מוסיפים את בשר הבקר ובשר העוף ומטגנים.
מערבבים
את הבשר בכדי לפורר ושלא יבצר גוש בשר.
מוסיפים
את התבלינים ומבשלים עוד מעט מניחים בצד .
חותכים
את תפוחי האדמה גס ומערבבים יחד עם הבשר.
מרדדים
את בצק העלים מניחים בקצה הבצק ממלית הבשר וסוגרים לרולדה.
אופים
בתנור שחומם מראש לחום 180 עד לקבלת צבע שחום יפה.
פורסים
מנה אפשר להגיש עם רוטב עם רוצים
רוטב קל
ופשוט:
1 בצל
קטן קצוץ
2 כפות
שמן
1 כף
סויה
1 כף מרק
פטריות-במידה ואין מרק עוף וכף קמח
פלפל לבן
מלח
1-1/2 כוסות מים
אופן
ההכנה
מטגנים
את הבצל מוסיפים את יתר המרכיבים מערבבים מביאים מבשלים כ 10 דקות להסמכה ומגישים.
בתאבון.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם