מרק גריסים
מצרכים
1 כוס
גריסים
1 גרון
הודו מחולק(אפשר חלקי עוף)
2 תפוחי
אדמה
1 בטטה
2 גבעולי
כרפס עלים
2 גזרים
1/2 כוס
אורז
1/2 כף
שום גבישים
1/2 כוס
פטרוזיליה קצוצה.
מלח
1/2 כף
חוויאג למרק.
אופן
ההכנה
ממלאים
מים בסיר ומבשלי את גרונות ההודו והגריסים10-15 דקות.
מוציאים
בעזרת כף את הקצף .
קולפים
את הגזר וחותכים לקוביות קטנות..
קולפים
את תפוחי האדמה חותכים לקוביות מוסיפים לסיר.
מוסיפים
את התיבול ויתר המרכיבים ומשיכים לבשל עוד כ 30 דקות. בודקים שלא
חסר מלח .
לקחת 2
כפות קמח בהריון לערבב בכוס מים עד לקבלת בלילה חלקה.
להוסיף
למרק את בלילת הקמח ,לבשל 5 דקות בכדי
לסמיך את המרק .
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם